Een box kopen: waar moet je op letten?

0 Comments

Een box is de ideale oplossing voor wanneer je jouw kind altijd dicht bij je wilt hebben op een veilige plek. Een box kan je dan ook zien als een eigen plekje voor je baby. In de eerste maanden na de geboorte wordt het vooral als slaapplek gebruikt, maar in de loop van de tijd zal de baby er ook veel in spelen. 

Soorten boxen

Bij het uitzoeken van een box moet je bepalen welke soort box je wilt, er zijn namelijk verschillende soorten. De meeste bocen zijn rechthoekig, maar tegenwoordig kan je er ook voor kiezen om een ronde box te kopen. Wanneer je de box op één plek wilt hebben dan kan je een vaste box nemen, maar als je hem vaak wilt verplaatsen dan kan je ook kiezen voor een box die je kan inklappen. Een box op wieltjes is ook enorm handig voor wanneer je een grote woonkamer hebt en de box regelmatig wilt verplaatsen. Wanneer je een kleine woning hebt dan is een box met lades eronder erg handig. Hier kan je namelijk veel dingen in opbergen.

Kleed

Wanneer je een box hebt gekocht dan moet je ook een boxkleed erin leggen. Dit is namelijk een fijne ondergrond voor je baby. Er zijn diverse soorten boxkleden. Zo zijn er boxkleden gemaakt van stof, wat een lekker zachte ondergrond is, maar heb je ook plastic en rubberen boxkleden. Op deze boxkleden heb je meer grip en kan de baby zich goed ontwikkelen. Op www.koeka.com vindt je alle opties die je hebt.

Tags: