Enkellaarsjes voor een blije herfst

0 Comments

Als de blaadjesgaan vallen, moet ons humeur vaak mee. Je lichaam moet wennen aan de kortere dagen en dus minder zonlicht. Vrouwen zijn daar gevoeliger voor dan mannen en dat heeft weer alles te maken met hormonen, maar ook met hoe vaak je buiten bent. Met een paar leuke enkellaarsjes krijg je vanzelf zin om naar buiten te gaan voor een frisse neus. Moet je eens kijken hoe je opknapt van een complimentje over je mooie nieuwe schoenen!

Is er een speciaal seizoen voor enkellaarsjes?
Enkellaarsjes lijken een prima damesschoen voor de herfst. Precies het juiste tussenmodelletje tussen sandalen en je snowboots. Want zo’n enkellaarsje trek je makkelijk aan onder een lange broek en ziet er dan uit als een laars. Of je trekt er een legging of maillot bij aan en een lekker lange wollen jurk of wol vest en je ziet er heel erg bohemienne uit. Maar eigenlijk kun je enkellaarsjes dus altijd dragen, zelfs in de zomer bij een minirok of strandjurkje.

Welke stijl enkellaarsjes past bij mij?
De frutsels en franjes maken de laarsjes heel erg hip, maar je kunt ook juist kiezen voor hele “kale” enkellaarsjes waar je zo in kunt schieten en waarbij het leer de enige eyecatcher is. Want bij Gabor houden ze heel erg van mooi leer. Hoewel het bedrijf zijn roots in Zuid Duitsland heeft, ogen de damesschoen heel erg Italiaans. Zowel qua afwerking als qua materiaal. Je kunt gewoon zien dat de schoenen met liefde gemaakt worden. En zo’n mooie gladde enkellaars past natuurlijk ook prima bij een stel panty’s,  een midirok of burberry sjaal en een trenchcoat. Het mooie leer kan tegen een stootje dus een beetje regen, daar kunnen ze tegen.

Liefde voor de damesvoet
Damesvoeten zijn voor veel mannen erotisch teerwijl vrouwen hun onderdanen nog wel eens willen verwaarlozen. Tot op zekere leeftijd je tot de ontdekking komt dat die voeten je wel overal naar toe brengen en dat het zonder voeten toch knap lastig is je te verplaatsen. Zodra de mankementen zich aandienen ga je dan pas aandacht besteden aan je voeten. Vaak blijkt dan je voet doorgezakt, je tenen scheef gegroeid of je nagels ingegroeid. Eelt kan ook tot veel voetproblemen lijden,  maar dat zijn allemaal zichtbare afwijkingen. Terwijl de belangrijkste effecten van een verkeerde stand van de voet voelbaar zijn in knieën, heupen en rug.

Tags: