De web-jungle van babykleding

0 Comments

Leuke babykleding online bestellen als jonge ouder lijkt een makkelijke opgave: internet open en gaan. Echter blijkt dit in de praktijk nog wel eens lastig. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel webshops waar je terecht kunt om voor je kleine spruit te shoppen, dat je door de bomen haast het bos niet meer ziet. Hoe zorg je er nu voor dat je gemakkelijk leuke babykleding online kunt bestellen, zonder het overzicht over al die webshops kwijt te raken?

To buy-list

Een goede tip om overzicht te houden in de wondere wereld van het internet is om een soort ‘to do-lijstje’ te maken. Of in dit geval eigenlijk meer een ‘To Buy-lijst’. Zet hierbij overzichtelijk voor jezelf neer wat voor soort babykleding je nodig hebt, welke maat je ongeveer nodig denkt te hebben per babyschoenen en aan welke prijsklasse je zat te denken. Eventueel kun je dit zelfs nog aanvullen met een kledingmerk of –winkel naar voorkeur. Op die manier kun je voor jezelf in één oogopslag zien wat je nodig hebt en kun je dit gelijk invullen op de zoekbalk van je browser. Door steekwoorden te gebruiken, bijvoorbeeld babyschoenen maat 18, krijg je een mooi overzicht van alle opties die gelinkt zijn aan jouw zoekopdracht. Hierbij kun je meestal ook meteen zien wat ze kosten, waardoor je kunt scrollen naar hartenlust. Alles wat niet je smaak is of niet in je budget past, sla je gewoon over.

Filters, baby!

Mocht je nou iemand zijn die liever gewoon rechtstreeks bij een online modewinkel shopt, dan werkt filteren alsnog heel erg fijn. Sommige webshops zijn namelijk zo groot wat betreft het assortiment dat je dan ook vaak heel veel dingen tegenkomt die misschien totaal niet bij je passen. Of je hebt direct 50+ pagina’s aan kleding om door te ploeteren. En soms, dan zie je iets leuks, maar is het niet meer in de juiste maat. Het filteren helpt je dan gelijk om op een effectievere en snellere manier terecht te komen bij de artikelen die wél je smaak zijn en die ook bij je kindje passen.

Het kan dan dus erg helpend zijn om bijvoorbeeld de maat van je kindje eruit te filteren, het soort kledingstuk, eventueel de kleur naar keuze, en de prijscategorie. Heb je niet een specifieke voorkeur, maar vind je het wel fijn om de kledingstukken in een bepaalde prijscategorie als eerst te zien? Dan kun je ook de webshop sorteren op de prijzen van laag naar hoog en andersom. Zo heb je in één klap voor ogen wat er beschikbaar is, wat het kost en weet je binnen no-time of er iets voor je bij zit. Dit maakt het online bestellen van leuke babykleding een stuk efficiënter en daardoor soms dus ook een stuk leuker.

Tags: