Ben jij al bekend met het Hollands Klompenhuis?

0 Comments

Het Hollands Klompenhuis is een van de leukste webshops die je op het internet kunt vinden. Deze webshop heeft zich namelijk gespecialiseerd in klompen, zoals de naam je doet vermoeden. Klompen worden in het dagelijkse leven niet meer zoveel gebruikt als vroeger. Alhoewel het je zou verbazen hoeveel boeren er in bepaalde streken van het land nog wél op klompen lopen. Tegenwoordig kopen we klompen vooral omdat het ons leuk lijkt. Zo koopt men klompen als souvenir of als accessoire voor in de woonkamer. Het kan ook leuk zijn om een klomp weg te geven als origineel cadeau. Oftewel, er zijn tientallen verschillende redenen om klompen aan te schaffen.

Verschillende soorten klompen

Welke klompen je het beste kunt bestellen, is vooral afhankelijk van je doel. Wil jij klompen bestellen bij het Hollands Klompenhuis, omdat je het gewend bent om met klompen aan te werken? In dit geval kun je op deze website klompen bestellen die je daadwerkelijk kunt gebruiken. Voorheen waren klompen erg populair om te dragen tijdens landbouwactiviteiten. Logisch, want klompen zijn waterdicht en hierdoor hoef je niet bang te zijn voor natte sokken. Daarnaast zijn klompen ontzettend stevig, waardoor jij je voeten minder snel bezeert. Het is dus helemaal niet gek dat er nog steeds boeren zijn die graag klompen dragen. Tegenwoordig is de rubberen laars echter populairder.

Ben jij op zoek naar klompen om als accessoire in huis te plaatsen? In dit geval kun je ook klompen aanschaffen die vooral voor de sier bedoeld zijn. Een goed voorbeeld hiervan zijn de delfts blauwe klompen. Dit betekent overigens niet dat deze klompen per definitie onbruikbaar zijn. Echter, vinden de meeste mensen de klompen zo mooi dat het zonde is om de klompen te dragen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden.

Het Hollands Klompenhuis verkoopt ook pantoffel klompen

Ben jij geen boer, maar wel een groot fan van de klomp? In dit geval is het geen slecht idee om pantoffel klompen aan te schaffen! Deze klompen zijn veel zachter dan de klompen die men vroeger op het platteland droeg. Deze klompen zijn echter ideaal als jij ‘s ochtends je bed uitstapt en liever niet over de koude vloer loopt! Als jij nog op zoek bent naar originele pantoffels, dan zijn pantoffel klompen uiteraard geen slecht idee. Het Hollands Klompenhuis verkoopt diverse mooie pantoffels in de vorm van klompen.

Allesbehalve duur

In de gemiddelde souvenirwinkel in Amsterdam zul je fors moeten betalen als je klompen aan wilt schaffen. De prijzen van het Hollands Klompenhuis zijn hier gelukkig niet mee te vergelijken. Zo heb je bij het Hollands Klompenhuis voor minder dan €17 al klompen die je daadwerkelijk kunt gebruiken. Of je nou een stukje Hollands erfgoed in je woning wilt bewaren of een relatiegeschenk wilt geven, bij deze webwinkel zit je nooit verkeerd. Voor goedkope klompen ben je er absoluut aan het juiste adres. Ben jij benieuwd? Dan is het aan te raden om de webshop zelf eens te bezoeken, zodat je zelf kunt oordelen.

Tags: